10

După ce ați luat măsuri pentru a localiza problema scurgerilor și a angaja un antreprenor, puteți lua în considerare suplimentar impermeabilizarea podelei din beton.

If you liked this short article and you would certainly like to obtain additional info regarding hidroizolatie balcon kindly visit our web-page. Dacă o suprafață de beton este supusă expunerii prelungite la apă, este posibil să apară daune scumpe și care consumă mult timp.

Majoritatea antreprenorilor înțeleg astăzi importanța impermeabilizării unei case. Impermeabilizarea de la începutul construcției casei poate economisi bani, daune și frustrări în viitor. Lăsarea unei zone de beton netratată lasă loc pentru scurgerea apei. Așezarea naturală a casei în timp va provoca, fără îndoială, fisuri și crăpături în multe zone concrete. Aceste fisuri lasă loc unei serii de probleme cauzate de colectarea apei.

Când angajați un profesionist în impermeabilizarea betonului, asigurați-vă că înțeleg că doriți mai degrabă impermeabilizare decât protecție la umezeală. Este o concepție greșită obișnuită conform căreia impermeabilizarea și impermeabilizarea sunt una-în-aceeași. Spre deosebire de protecția împotriva umezelii, hidroizolarea betonului poate etanșa și preveni crăparea suplimentară și poate rezista la variante extreme de temperatură.

Este esențial să luați măsurile adecvate pentru a vă asigura valoarea casei și mintea.

Pentru ca hidroizolarea betonului să aibă succes, trebuie luate alte măsuri. Pur și simplu aplicarea unui produs de impermeabilizare pe beton poate să nu fie suficientă. Dacă ați neglijat repararea oricăror surse de scurgeri sau infiltrări, în special într-un subsol, produsul beton rezistent la apă poate avea o durată de viață foarte scurtă.

Dacă problemele de scurgere se datorează problemelor de drenaj sau peisaj cu casa dvs., vă recomandăm să achiziționați și să instalați o pompă de bazin. Pompa bazinului scurge în mod constant excesul de apă și este un instrument excelent pentru menținerea subsolului uscat.

Asociația Națională a Contractorilor de Hidroizolare și Reparații Structurale (NAWSRC) recomandă angajarea unui profesionist pentru un proiect de hidroizolație a betonului. În timp ce produsele sunt disponibile pentru bricolaj, este posibil să nu știți despre cel mai bun produs pentru munca dvs. și, fără experiență, este posibil să nu obțineți rezultatele dorite.

Content Published By the SFiProfile

almahalloran775
0

Publication author

offline 3 days

almahalloran775

0
Comments: 0Publics: 1Registration: 13-09-2021